 |
90 points, James Suckling 2020 |
|
סוג יין |
אדום יבש, גוף בינוני |
אזור גידול |
בורדו, צרפת |
זני ענבים |
60% מרלו, 35% קברנה סוביניון, 5% פטיט ורדו |
ארומות |
פרי אדום, פלפל שחור, עור |
התאמה לאוכל |
מנות כבש, פשטידות מוקרמות |
לשתיה עד |
2029 |
אלכוהול |
14% |
טעמים |
פרי אדום קטיפתי ומעט אדמתי |
שאטו לה גור הוא יקב בבעלות משפחתית מאז 1937 והוא ממוקם בלב מדוק בבורדו. היקב ידוע באיכות הטרואר שלו באותנטיות ובקונסיסטנטיות של היינות שלו. זהו היין הראשון שלהם שעשוי מהגפנים הבוגרות ביותר ומיושן בחביות עץ למשך 12 חודשים. היין מוכן לשתייה אך הוא ימשיך להתפתח אם תרצו ליישן אותו. חדררו כשעה לפני השתייה.
|