 |
Gold, Guide des Vins Gilbert et Gaillard, 2017 |
|
סוג יין |
אדום, גוף בינוני |
אזור גידול |
פוליה, איטליה |
זני ענבים |
90% נגרואמרו, 10% מלוסיה נרה |
ארומות |
דובדבן בשל ומעושן ומעט מוקה |
התאמה לאוכל |
בשרים קלים |
לשתיה עד |
סוף 2025 |
אלכוהול |
13% |
טעמים |
קטיפתי, אלגנטי ובשל |
היין הזה מגיע מאזור סליס סלנטינו שהוא תת אזור בפוליה - עקב המגף האיטלקי. האקלים החם עם בריזות מהים האדריאטי מושלם עבור ענב הנגרואמרו שמפיק כאן יינות עמוקים, מאוזנים ואלגנטיים. הריזרבה הנהדרת הזו יושנה 9 חודשים בחביות עץ ותקופה ממושכת בבקבוק. היין בוגר ומוכן לשתייה אך הרעננות והטנינים העדינים יאפשרו לו יישון למספר שנים נוספות. רצוי לחדררו כשעתיים לפני השתייה.
|