סוג יין |
אדום יבש גוף מלא |
אזור גידול |
בורדו, צרפת |
זני ענבים |
63% מרלו, 20% קברנה פרנק, 9% קברנה סוביניון, 8% פטיט ורדו |
ארומות |
פרי אדום, מוקה |
התאמה לאוכל |
צלעות טלה |
לשתיה עד |
סוף 2024 |
אלכוהול |
14% |
טעמים |
פרי שחור ושוקולד מריר |
היין הזה מגיע משאטו מפתיע באזור אנטרה דו מר בבורדו. היקב הקטן הזה, שמגדל בסך הכל 10 הקטר, מלמד את היקבים המובילים בבורדו על גידול ביודינמי. היקב הוקם ב 1920 על ידי זוג שהגיע מאיטליה, והיום נכדיהם מנהלים את היקב והחליטו להפוך אותו לאורגני וביודינמי וכיום נחשבים למובילים בתחום. זהו יין עשיר, בעל צבע כהה וטעמי מוקה מתובלים והוא מוכן לשתייה עכשיו.
|