סוג יין |
יין אדום יבש, גוף בינוני עד מלא |
אזור גידול |
גליל עליון |
זני ענבים |
30% מורבדר, 25% סירה, 25% גרנאש, 20% ברברה |
ארומות |
פירות בשלים ומתובלים, עץ מורגש |
התאמה לאוכל |
קרפצ׳יו בקר עם חומץ בלסמי ומלח גס |
לשתיה עד |
2024 |
אלכוהול |
14% |
טעמים |
קפה ושוקולד |
כרם שבו הוקם בשנת 2006 ע"י גבי סדן וממוקם בכפר ג'יש. הכרם מעובד על פי עקרונות חקלאות בת-קיימא (sustainable), ללא שימוש בחומרי הדברת עשבייה, תוך יישום שיטות מתקדמות של הדברה ביולוגית ושימוש מושכל בחומרים ידידותיים ככל האפשר לסביבה. יין ים תיכוני, עשיר ומורכב מאד, אבל גם קל לשתייה, רך ומאוזן.
|