סוג יין |
לבן יבש, גוף קל |
אזור גידול |
רמת הגולן, ישראל |
זני ענבים |
65% שנין בלאן, 35% ויונייה |
ארומות |
עשבוני ופרחוני |
התאמה לאוכל |
סלמון או עוף בתנור |
לשתיה עד |
2022 |
אלכוהול |
12.5% |
טעמים |
חד, חומצי ומינראלי |
היין הזה מגיע מכרמים של ייקב סרור הנטועים באדמה וולקנית בגובה 450 ברמת הגולן. היקב הזה הוא צעיר יחסית אך מפיק יינות מצויינים, קלים ומרעננים בעזרת היינן איתי להט. השילוב של שנין בלאן עם ויונייה יוצר יין ארומטי אך מאוזן ונעים מאוד לשתייה. הוא יהיה מצוין לבדו או לצד סלמון בתנור או חזה עוף עם פירות יבשים.
|