סוג יין |
לבן יבש, גוף קל |
אזור גידול |
עמק הלואר, צרפת |
זני ענבים |
סוביניון בלאן |
ארומות |
אפרסק וקינמון |
התאמה לאוכל |
דג ברוטב וגבינות |
לשתיה עד |
2023 |
אלכוהול |
14% |
טעמים |
מרנג לימון ואננס |
היין הזה מגיע מיקב משפחתי קטן ששוכן בכפר פואי סור לואר ונוסד ב 1991 על ידי משפחת כורמים ותיקה. המשפחה מייצרת יינות בשני אזורי יין - אחד מהם הוא פואי פומה, שבו מייצרים יינות סוביניון בלאן נהדרים. היקב מתנהל על פי תקן של ייצור ידידותי לסביבה והפסיק את השימוש בחומרי הדברה.
|