סוג יין |
אדום יבש, גוף בינוני-מלא |
אזור גידול |
דרום אוסטרליה |
זני ענבים |
פטיט ורדו, שיראז |
ארומות |
פרי יער שחור וליקריץ |
התאמה לאוכל |
נקניקיות ופרגיות על האש |
לשתיה עד |
2027 |
אלכוהול |
14% |
טעמים |
פרי שחור קטיפתי ומפולפל |
השילוב של פטיט ורדו ושיראז הוא די יוצא דופן. הפטיט ורדו מגיע מבורדו, שם משתמשים בו בבלנדים כדי להוסיף טאנינים וצבע עז. בחום של אוסטרליה, הטאנינים של הענב מתרככים והפרי הופך ליותר מרוכז ומתובל. היקב המשפחתי הזה שקיים כשישים שנה מתמחה בגידול פטיט ורדו ויודע איך להוציא ממנו את המיטב. הענבים ליין הזה הגיעו מחלקות נבחרות באקלים קריר והוסיפו לו מעט שיראז שמוסיף פירותיות וטעמים מעושנים. שתו לצד בשרים על האש.
|