1. החזקת הכוס:
מהרגל, לא הגביע
כשמחזיקים מהגביע גם מלכלכים את הכוס עם שומן מהידיים, וגם מחממים את היין, מה שיכול לשנות את טעם היין.
2. טקס הטעימה:
לסובב, להריח, לטעום ולחשוב על היין.
חלק משתיית היין זאת החוויה של טעימת היין. תשתמשו בכל החושים ותהנו יותר מחוויית השתייה.
3. נסו לללגום מאותו מקום.
סימני אודם על כל הכוס זה לא במיוחד סקסי או יפה.
4. כשפותחים בקבוק יין, נסו לעשות זאת כמה שיותר בשקט.
גם יינות מבעבעים- ככל שיותר רועש, יותר חמצן יוצא מהבקבוק והבועות יעלמו מהר יותר.
5. כשמשיקים כוסות, נגעו כוס בכוס בחלק הרחב של הגביע על מנת למנוע את שבירת הכוס.
6.מוזגים יין? החזיקו מתחתית הבקבוק.
7. מלאו את הכוס מעט מתחת לחלק הכי רחב של הכוס כדי לפתוח כמה שיותר מהיין למגע עם האוויר.
זה עוזר ליין לנשום ולהפתח בכוס!
8. התאימו את כמות היין שבכוס שלכם לזו של מי ששותה איתכם.
9. תמיד תציעו לאחרים לפני שתמזגו לעצמכם כוס נוספת.
תגובות אחרונות