 |
94 points, Luca Maroni 2021 |
|
סוג יין |
אדום יבש, גוף מלא |
אזור גידול |
פוליה, איטליה |
זני ענבים |
34% נרו די טרויה, 33% נגרואמרו, 33% פרימיטיבו |
ארומות |
דובדבן ושזיף בשלים |
התאמה לאוכל |
פשטידת ירקות |
לשתיה עד |
סוף 2025 |
אלכוהול |
13% |
טעמים |
דובדבן רענן, טנינים רכים ופרחוניות |
אזור היין של פוליה מפיק יינות מקומיים עשירים שנותנים תמורה מצויינת לכסף. היין הזה עשוי משלושת הזנים המקומיים המוכרים ביותר; נרו די טרויה שנותן פרי אלגנטי ומפולפל, נגרואמרו שנותן צבע עמוק, פרי שחור ומורכבות, ופרימיטיבו שמביא טעמי שזיף בשל. ביחד הם יוצרים שילוב מנצח של שכבות פרי עשירות ומורכבות. נהדר לשתייה לבדו או עם מגוון רחב של מאכלים – מפשטידות ועד בשרים על האש.
|